KLIK HIER VOOR DE ONBEPERKTE HAPAS & TAPAS

Onbeperkt genieten van HAPAS & TAPAS voor maar €29,50 p.p.! Kom genieten van een heerlijke onbezorgde avond met meer dan 50 verschillende hapjes!

Alle HAPAS & TAPAS gerechtjes zijn onbeperkt te bestellen en uit de Franse keuken gecombineerd met enkele van onze befaamde hardlopers. Voor slechts € 29,50 p.p. heerlijk onbeperkt eten! Voor kinderen betaald u t/m 5 jaar slechts 6 euro en van 6 t/m 11 jaar €14,50 per persoon.

Wat mag u verwachten? Ja, onbeperkt HAPAS & TAPAS eten tegen een vaste prijs. Nee, geen briefjes aankruisen om uw keuze kenbaar te maken, gewoon persoonlijke aandacht van uw gastheer of gastvrouw. Ieder gerecht/gang heeft ongeveer een bereidingstijd van 15 a 25 minuten.

I.v.m. de maatregelen omtrent het coronavirus zijn wij genoodzaakt om tijdelijk met tijdsvakken te werken. Ook is uw reservering pas definitief wanneer u van ons een bevestiging van uw reservering hebt ontvangen.

Wilt u met een groep genieten van de HAPAS & TAPAS? Dit is uiteraard ook mogelijk!Reserveren voor onze HAPAS  & TAPAS AVOND is verplicht en kan eenvoudig via onderstaande formulier.

Reserveren? Doe dat direct hieronder:

Selecteer een tijdvak:

Bekijk hier onze Hapas en Tapas kaart en poster

Comments are closed.

× Whatsapp chat