Uw bruiloft! De mooiste dag van uw leven...

Trouwen is in Valkenswaard een prachtige beleving met onze verschillende kerken en het Weerderhuys ook wel bekend als 't Trouwkerkje en vele natuurgebieden voor mooie fotoshoots.

En als klap op de vuurpijl dan natuurlijk een geweldig feest geven (klein of groot) waarbij u al uw geliefden kunt uitnodigen op een geweldige locatie met een prachtige romantische setting en alle mogelijkheden qua eten en drinken en met het mooiste uitzicht van Valkenswaard! Of heeft u uw jubileum te vieren? Wellicht heeft u vroeger uw bruiloft reeds bij ons gevierd en komt u nu terug voor uw zilveren of zelfs gouden bruiloft?

De boven- en beneden verdieping kunt u beide volledig afhuren (totaal ruimte voor +160 gasten). Eten, drinken, muziek, taart, fotografie en dergelijke. Voor alles kan gezorgd worden.

Heeft u interesse in de mogelijkheden voor het reserveren voor een bruiloft of jubileum te vieren in Valkenswaard? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefonisch T 040 2013230 (contactpersoon Dhr Bram Akkermans)

bruiloft - trouwen - jubileum - feest - valkenswaard - eindhoven - waalre - bergeijk - westerhoven - bladel - eersel

Reserveer een tafel