Gezellig eten met een groep in Valkenswaard

Wat is er nu gezelliger dan met een groep kennissen en vrienden te genieten van een leuke avond uit. Bij De Heerlijkheid in Valkenswaard zijn er verschillende mogelijkheden om met grote groepen vanaf 8 personen te komen eten. Denk hierbij aan onze groepsmenu's die er in verschillende prijsklasse zijn of onze hapjesavond voor groepen. Afhankelijk van het budget kan er ook gekozen worden voor een walking diner (35+ personen) waarbij wij ons restaurant voor alleen uw gezelschap openstellen.

Wist u dat groepen ook bij ons terecht kunnen in het weekend? Heeft u zin in een complete beleving? Doe dan eens mee met onze quizavond op vrijdag of blijf lekker naborrelen met uw gezelschap onder het genot van goeie live muziek op zaterdag!

Onze high wine, high bier en high tea's zijn ook zeer geschikt voor grote groepen en maken een avond of middag helemaal compleet!

Voor grote groepen is drankafkoop tevens mogelijk! Zodat iedereen weet wat de avond gaat kosten.

Heeft u interesse in de mogelijkheden voor het reserveren voor een grote groep in valkenswaard? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefonisch T 040 2013230 (contactpersoon Dhr Bram Akkermans)

groepen - groepsuitje - feest - valkenswaard - eindhoven - waalre - bergeijk - westerhoven - bladel - eersel

Reserveer een tafel